diumenge, 18 d’abril del 2021

PASTISSETS DE PASTA FULLADA AMB NATA I MADUIXES

 

Ingredients:



  • 1 placa de pasta fullada rectangular
  • 300 gr. maduixes
  • 500 ml. nata per muntar
  • 80 gr. sucre glas
  • 3 cullerades de sucre blanc i 3 des sucre morè




Elaboració:


Treure la pasta fullada de la nevera, estendre sobre un paper de forn i estirar una mica amb el corró de cuina.
Ara el tallarem a rectangles. Tenint en compte que per muntar cada pastisset en necessitem 3, farem càlculs i el tallarem amb múltiples de 3  (9 o 12 rectangles, que tallarem amb l'ajut d'un regle i un talla-pizzes).

Col·locar en una safata plana sobre paper de forn. Amb una forquilla foredar-los per sobre i per sota, per evitar que s'inflin quan es cou. Pintar amb ou batut i tirar per sobre una mica de sucre.

Posar al forn que haurem escalfat a 190º, durant uns 20 minuts (vigileu que no se'ns quedi massa cuit, ja que tot depèn del forn). Treure, deixar refredar i reservar.

Muntem la nata (pensem a posar les varetes, el bol i la nata líquida uns 15 minuts al congelador, perquè ens quedi ben muntada necessitem que estigui tot molt fred). Batre i a mig muntar afegim el sucre glas, fins que estigui amb la consistència que necessitem).

Rentar bé les maduixes i tallar-les a làmines, reservant-ne una de sencera per cada pastisset.

Ara toca muntar: Posar la nata en una mànega pastissera i cobrir una de les plaques de pasta fullada, distribuir uns trossos de maduixa per sobre i posar una mica més de nata (així se'ns enganxarà la placa següent). Fer el mateix amb un segon pis. Cobrir amb l´última placa. Abans de servir espolsar una mica de sucre glas per sobre i adornar amb una maduixa sencera tallada pel mig i menta o el que us agradi més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada