Ingredients:
- 1 placa de pasta fullada rectangular
- 300 gr. maduixes
- 500 ml. nata per muntar
- 80 gr. sucre glas
- 3 cullerades de sucre blanc i 3 des sucre morè
Elaboració:
Treure la pasta fullada de la nevera, estendre sobre un paper de forn i estirar una mica amb el corró de cuina.
Ara el tallarem a rectangles. Tenint en compte que per muntar cada pastisset en necessitem 3, farem càlculs i el tallarem amb múltiples de 3 (9 o 12 rectangles, que tallarem amb l'ajut d'un regle i un talla-pizzes).
Col·locar en una safata plana sobre paper de forn. Amb una forquilla foredar-los per sobre i per sota, per evitar que s'inflin quan es cou. Pintar amb ou batut i tirar per sobre una mica de sucre.
Posar al forn que haurem escalfat a 190º, durant uns 20 minuts (vigileu que no se'ns quedi massa cuit, ja que tot depèn del forn). Treure, deixar refredar i reservar.
Muntem la nata (pensem a posar les varetes, el bol i la nata líquida uns 15 minuts al congelador, perquè ens quedi ben muntada necessitem que estigui tot molt fred). Batre i a mig muntar afegim el sucre glas, fins que estigui amb la consistència que necessitem).
Rentar bé les maduixes i tallar-les a làmines, reservant-ne una de sencera per cada pastisset.
Ara toca muntar: Posar la nata en una mànega pastissera i cobrir una de les plaques de pasta fullada, distribuir uns trossos de maduixa per sobre i posar una mica més de nata (així se'ns enganxarà la placa següent). Fer el mateix amb un segon pis. Cobrir amb l´última placa. Abans de servir espolsar una mica de sucre glas per sobre i adornar amb una maduixa sencera tallada pel mig i menta o el que us agradi més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada