dissabte, 10 d’abril del 2021

MUSCLOS EN ESCABETX

 

Ingredients:


  • 1 kg. de musclos
  • 75 ml. d'oli d'oliva verge 
  • 75 ml. vinagre de vi blanc
  • 125 ml. de vi blanc
  • 1 o 2 fulles de llor
  • 2 grans d'all
  • 10 grans de pebre negre
  • 2 culleradetes de pebre vermell dolç
  • 1 polsim de sal



Elaboració:

Rentar bé els musclos.
Els posem en una olla amb el vi blanc, tapem i deixem que s'obrin tots. Escorre i deixar refredar.
Treure els musclos  de les closques i posar-los en una safata.

En una paella, posar l'oli d'oliva, amb els 2 grans d'all picat. Ho deixem coure a foc baix i després hi afegim el llor, el pebre negre, un pessic de sal i el pebre vermell, remenant bé. 
Ara hi afegim el vinagre i retirem del foc.

Abocar-ho a sobre dels musclos, deixar refredar, i guardar a la nevera tapat. Esperem unes hores abans de consumir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada