Ingredients:
- 1 paquet de crestes (empanadillas)
- 500 gr. de pomes Golden
- 60 gr. de sucre
- 1 culleradeta de mantega
- canyella en pols
- sucre glas
- Oli d'oliva suau (o de girasol)
Elaboració:
Primer farem la compota del farcit.
Pelar les pomes, treure el cor i tallar-les en uns quants trossos.
Les posem en una cassola ampla amb 100 ml. d'aigua i ho posem tapat a foc lent. Quan estigui una mica cuita, l'anem aixafant una mica amb una cullera de fusta. La deixem coure mitja hora aproximadament.
A continuació li passem la batedora i ho tornem al foc, afegint-hi el sucre.
Un cop desfet, hi posem la mantega i 1/4 de culleradeta de canyella, remenant bé i ja ho podem retirar del foc.
Farcim les crestes amb la poma i les tanquem prement amb una forquilla, que ens quedin segellades.
Les fregim en oli calent, les anem posant en paper absorvent i deixem que es refredin.
Abans de servir les empolsem amb sucre glas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada