diumenge, 19 de setembre del 2021

CRESTES DE POMA

 


Ingredients:


  • 1 paquet de crestes (empanadillas)
  • 500 gr. de pomes Golden
  • 60 gr. de sucre
  • 1 culleradeta de mantega
  • canyella en pols
  • sucre glas
  • Oli d'oliva suau (o de girasol)




Elaboració:

Primer farem la compota del farcit.
Pelar les pomes, treure el cor i tallar-les en uns quants trossos.

Les posem en una cassola ampla amb 100 ml. d'aigua i ho posem tapat a foc lent. Quan estigui una mica cuita, l'anem aixafant una mica amb una cullera de fusta. La deixem coure  mitja hora aproximadament.
A continuació li passem la batedora i ho tornem al foc, afegint-hi el sucre. 

Un cop desfet, hi posem la mantega i 1/4 de culleradeta de canyella, remenant bé i ja ho podem retirar del foc.

Farcim les crestes amb la poma i les tanquem prement amb una forquilla, que ens quedin segellades.

Les fregim en oli calent, les anem posant en paper absorvent i deixem que es refredin.
Abans de servir les empolsem amb sucre glas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada