Ingredients:
- 1 bloc de pasta fullada
- 2 o 3 potes de pop cuit (200 / 250 gr)
- 1 ceba gran
- 1 pebrot verd italià
- 1 gra d'all
- Pebre vermell de la vera i pebre vermell dolç
- Sal , OOVE
- 1 ou
Elaboració:
Tallar la ceba i el pebrot a la brunesa.
En una paella, ofegar la ceba amb una mica d'oli. Quan estigui una mica tova hi afegim el pebrot verd, remenem bé i ho deixem fins que estigui tot ben cuit.
Tallar el pop en trossets petits.
L'afegim a la ceba i pebrot i li donem unes voltes, que ens quedi tot ben barrejat. Provar de sal i si cal n'hi afegim, també hi tirem una culleradeta de pebre de la vera i de pebre vermell dolç.
Retirar del foc.
Estirem una mica la làmina de la pasta fullada amb un corró i amb una forquilla la punxem pels 2 costats perquè no se'ns infli.
Li posem el farcit de pop en una de les meitats (la idea serà doblegar-la pel mig que quedi com una cresta gran).
Segellar les vores pessigant amb els dits. Al mig hi fem un forat que faci de xemeneia, per on s'escaparan els vapors. Adornar amb alguna tireta que ens hagi sobrat de la pasta.
Ho pintem amb l'ou, i el posem al forn preescalfat a 200º durant uns 20 minuts (ens ha de quedar torrat, vigilar-ho).
Si la volem fer més gran, ho fem amb 2 làmines de pasta fullada i el doble d'ingredients.
Jo l'he fet sense gluten
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada