dilluns, 27 de setembre de 2021

POP A L'ALLET

 

Ingredients:



  • 2 potes de pop cuit (250 gr.)
  • 2 o 3 grans d'all
  • 2 pebrots de caiena
  • Pebre vermell de La Vera
  • OOVE
  • Sal maldom o sal gruixuda



Elaboració:

Agafem una cassoleta amb un dit d'oli d'oliva verge i el posem al foc. Quan estigui ben calent, hi tirem els alls (pelats i tallats a rodelles) i els pebrots de caiena  (millor els tallem pel mig i traiem les granes que són el que pica més). 
Ho traiem del foc, que passin un parell de minuts i hi tirem 1 culleradeta de pebre vermell de La Vera, i ho remenem tot.

Ho tornem a posar al foc, i hi afegim el pop tallat a trossos, uns 5 minuts a foc mitjà.

Ja el podem servir, en la mateixa cassola o l'emplatem. Hi tirem una mica de sal gruixada per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada