Ingredients:
- 4 carxofes del Prat
- 4 ous de guatlla
- sal
- sal en escates
- Oli d'oliva
- julivert
Elaboració:
Treure les fulles més dures de les carxofes, tallar la cua i escapçar les puntes. Deixar la part central més blanca (els cors)
Posar a bullir amb aigua amb una mica de sal.
Quan estiguin tendres, retirar i posar sobre paper absorbent perquè treguin l'aigua. Deixem refredar i comencem a obrir-les, fulla a fulla fins que ens quedi com una flor.
En una planxa amb una mica d'oli, les enrossirem una mica. Reservem.
Agafem una paella petita i hi fregim els ous de guatlla.
Emplatem: posem les carxofes amb una mica de sal en escates per sobre, els ous de guatlla ferrats, al costat i espolsem amb una mica de julivert picat.
betmatik
ResponEliminakralbet
betpark
tipobet
slot siteleri
kibris bahis siteleri
poker siteleri
bonus veren siteler
mobil ödeme bahis
CUJ