diumenge, 15 de gener del 2023

NEULES FARCIDES DE MOUSSE DE TORRÓ D'ALACANT

 

Ingredients:


  • 1 paquet de neules gruixudes
  • Xocolata negra per fondre
  • 200 ml. de nata líquida per muntar
  • 1 tros de torró d'Alacant (al gust)


Elaboració

Amb un ganivet de serra, tallar les neules pel mig, amb compte que no s'ens trenquin.

Fondre una mica de xocolata, i banyar la punta de cada tros de neula. Posar sobre una reixeta que se'ns refredi la xocolata, ho podem posar a la nevera.

Mentre, muntem la nata  (recordar que perquè s'ens munti bé, han d'estar els estris i la nata tot molt fred).
Triturar bé el torró amb una picadora i barrejar amb la nata (quantitat a gust). 
Ho posem a dins  una mànega pastissera i farcim les neules  .
Servir decorat amb algun fruit vermell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada