Ingredients:
- 12 calçots
- 1 ou
- Mitja ampolla petita de cervesa
- sal
- oli d'oliva
- farina
Elaboració:
Netegem els calçots i els hi traiem les primeres capes, tallant les fulles, mirant que ens quedin tots més o menys de la mateixa mida.
Els emboliquem individualment amb paper d'alumini.
Els posem al forn prèviament escalfat a 200º , durant 20/30 minuts (comprovar-ho, obrint un paquet).
Els traiem dels embolcalls i deixem refredar.
Preparem la pasta de la tempura. Batem un ou, i hi afegim la cervesa (molt i molt freda, posar-la una estona al congelador) i un pessic de sal. Remenar bé i anem afegint farina fins que ens quedi una pasta ben fina i sense grumolls.
Escalfem oli en una paella. Anem arrebossant els calçots amb la pasta de la tempura, fregint-los i posar-los sobre paper de cuina per eliminar excés d'oli.
Servir amb alguna salsa tipus calçots, romesco.......
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada