dijous, 6 d’agost del 2020

CASSOLETES D'ALBERGÍNIA AMB RAP I GAMBES

Ingredients (per a 4 cassoletes):

-3 albergínies
-1 carbassó
-4 cullerades de tomàquet fregit
-1 ceba
-1 rap de mida petita a filets
-15 o 20 gambes
-OOVE, sal, pebre negre
-Formatge parmesà


Elaboració:

Escalfar el forn a 250º i escalivar les albergínies. Treure quan estigui ben toves.
Aprofitar el forn calent per fer unes galetes fines de parmesà (en un paper de forn, posar-hi 4 pilonets de formatge, treure-ho quan estigui torradet i deixar refredar)

Tallar molt petita la ceba i el carbassó.
En una cassola amb una mica d´oli,  ofegar la ceba amb una mica de sal, i quan ja li hem donat quatre voltes, afegir  el carbassó.

Tallar el rap a daus petits.
Pelar les gambes (treure el ventre per evitar la sensació de sorra) i tallar també petit.

Quan estigui fet el carbassó i la ceba, incorporar  el peix, i deixar coure una mica. Afegir les albergínies escalivades, pelades i tallades a daus.
Tirar-hi el tomàquet fregit i salpebrar.
Remenar fins que no quedi res de líquid i treure del foc.

Omplir les cassoletes (jo ho he fet amb 4 closques de vieira). Gratinar al forn amb una mica de formatge parmesà ratllat.
Abans de servir, posar-hi una galeta de formatge a cada closca.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada