dimarts, 4 d’agost del 2020

POP A LA PLANXA AMB PARMENTIER DE PATATA


Ingredients:  

-3 potes de pop cuites
-500 gr. patates
-15 gr. mantega
-75 ml. llet
-OOVE, sal
-Pebre negre
-Pebre vermell de La Vera


Elaboració:

Comencem per fer el parmentier de patata.
Netejar bé les patates i bullir-les amb aigua i una mica de sal .

Quan estiguin cuites, pelar i aixafar bé. Afegir la mantega i anar incorporant. A continuació afegir la llet, mentre anem barrejant bé, i també ho salem i amanim amb  pebre negre. Anar controlant la textura, si cal afegir més llet. Reservar.

En una planxa calenta amb una mica d'oli, marcar les potes de pop. Treure, tallar-les i col·locar-les a sobre el parmentier de patata. Tirar una mica de pebre vermell de La Vera per sobre i un raig d'oli.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada