Entrades populars
-
Ingredients: 3 carxofes del Prat 3 Calamars 1 ceba gran 1 raig de vi ranci Oli d'oliva, sal, pebre negre en gra, julivert, sal maldom ...
-
Ingredients (per a 4 persones): -1 rap d'aprox. 750 gr -200 gr. pèsols -4 gambes, 4 escamarlans, 1/4 kg. musclos -tomàquet madu...
-
Ingredients: -8 talls de rap -2 llobregants -1 kg. de patates -2 tomàquets madurs -4 grans d'all -1 ceba -1 nyora -1/4 l. vi...
-
Ingredients -Rovellons (sencers, petits) -Oli -Vinagre de vi blanc -Sal -Pebre negre Elaboració: Netejar bé els bolets, sempr...
-
Ingredients: 350 gr. ametlla crua mòlta 280 gr. sucre 200 gr. de patata (també es pot fer amb moniato) 1 llimona Farina 1 ou Pinyons (100 ...
-
Ingredients - 1 calamar -1 filet de rap (400 gr. aprox) -200 gr. Gambes -10 o 12 musclos o cloïsses -1 ceba -1 tomàquet -1 litre de...
-
Ingredients: 4 calamars d'una mida mitjana 1 ceba gran o 2 de mitjanes 3 grans d'all Vi ranci Sal, OOVE, pebre negre, julivert Ela...
-
ingredients: -2 peus de porc tallats pel mig -uns quants talls de ceps assecats (uns 10/12) -2 tomàquets madurs -6 cebetes petites -...
-
Quan vàrem estar confinats, en Nandu va penjar unes fantàstiques receptes al youtube, i n'he fet alguna. He fet l'ensaladilla russa ...
-
Ingredients: -1 o 2 carbassons(dels llargs) -8 llesques de cansalada fumada -8 llagostins (cru) -1ou -Pa ratllat -oli, sal El...

dilluns, 31 d’agost de 2020
ROVELLONS CONFITATS EN VINAGRE
Ingredients
-Rovellons (sencers, petits)
-Oli
-Vinagre de vi blanc
-Sal
-Pebre negre
Elaboració:
Netejar bé els bolets, sempre queden millor si són petits i sencers, tot i que també es pot fer en trossos.
Escaldar-los en aigua bullent durant 10 segons, i escorre,
Preparar la vinagreta amb 3/4 parts d'oli i 1/4 part de vinagre, la sal i el pebre.
Posar els bolets en pots petits, i cobrir amb la vinagreta.
En uns dies ja es poden consumir. Es guarden en un lloc fresc uns quants mesos (els de la foto es varen fer fa 1 any i estaven perfectes). Abans de servir, rentar-los i tornar a amanir (ja que fan com un moc que no és gaire agradable).
Ideal com a aperitiu, o per afegir en amanides.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari