Ingredients:
- 1 llauna o pot d'espàrrecs que siguin de bona qualitat
- 1 tomàquet
- 1 tros petit de ceba
- 2 cogombrets en vinagre
- 4 filets d'anxova
- 1 culleradeta de tàperes
- Oli d'oliva verge extra, vinagre de módena o de poma, pebre negre
Elaboració:
Pelem el tomàquet i li traiem les llavors.
El tallem petit, i fem el mateix amb la ceba.
Piquem els cogombrets i les anxoves i ho barregem bé amb el tomàquet i la ceba.
Hi afegim un bon raig d'oli d'oliva, una mica de vinagre de módena i pebre negre. Ho remenem bé i provem ( si cal hi afegim una mica de sal, però en principi amb les anxoves n'hi haurà prou) .
En una safata hi repartim els espàrrecs tallats pel mig i amb una cullera els anem farcint de la vinagreta.
Per últim, hi escampem unes quantes tàperes per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada