diumenge, 2 de març del 2025

CRESTES DE CABELL D'ÀNGEL I POMA

 

Ingredients:


  • 12 crestes (empanadillas buitoni)
  • 180 gr. de confitura de cabell d'àngel
  • canyella en pols
  • sucre glas (llustre)
  • Mitja poma 
  • Oli d'oliva





Elaboració:


Tallem la mitja poma ben neta i sense pelar, en dauets molt petits. Barrejar amb el cabell d'àngel i un mica de canyella, al gust.

Ho barregem bé i anem omplint les crestes, tancant-les per les vores amb una forquilla.

Fregim en oli, per tandes, i les posem sobre paper absorbent per eliminar l'excés.

Quan estiguin fredes, empolsar-les amb una mica de sucre llustre.



Queden molt bones, amb la poma crua que fa una mica de cruixent. També es poden fer al forn, però fregides queden millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada