Ingredients:
- 4 calamars d'una mida mitjana
- 1 ceba gran o 2 de mitjanes
- 3 grans d'all
- Vi ranci
- Sal, OOVE, pebre negre, julivert
Elaboració:
Rentar bé els calamars i deixar assecar.
Tallar la ceba en juliana i els alls en làmines.
En una paella amb una mica d'oli, posar la ceba i els alls amb un pèl de sal. Deixar a foc molt lent, tapada, que vagi fent.
A mitja cocció afegir un bon raig de vi ranci. Seguin coent fins que veiem que s'hagi caramel·litzat. (aproximadament 1 hora).
Reservar la ceba.
En una planxa amb una mica d'oli, posar els calamars a coure. Donar volta i quan estiguin quasi cuits, salpebrar. Abans de treure tirar una mica de julivert picat molt i molt fi.
Emplatar, posant els calamars i una mica de ceba confitada a sobre de cada un, i les potes al costat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada