dilluns, 14 de desembre del 2020

PASTISSETS DE PASTA DE FULL AMB NATA

 

Ingredients:


  • 1 placa de pasta de full
  • 1 ou
  • pinyons
  • 200 ml. nata líquida per muntar
  • 40 gr. de sucre glas

Elaboració:

Escalfar el forn a 200º

Posar els pinyons en remull amb aigua.

Tallar la placa de pasta de full per la meitat. Amb un pinzell, pintar amb aigua i posar una part sobre l'altra, prement que ens quedi enganxada.
Ara tallarem rectangles  a la mida que vulguem (jo els vaig fer de 10 x 6 cms).

Posar la pasta de full en una placa de forn (a la que hi haurem posat paper de forn). 
Pintar amb ou batut i escampar per sobre els pinyons (escorreguts i assecats), prement una mica perquè ens quedin enganxats.

Posar al forn uns 25 minuts (com que depèn del forn, vigilar i treure quan els veiem torrats). Deixem refredar sobre una reixeta.

Muntem la nata :  Posar al congelador uns 20 minuts tots els estris (bol, varetes de la batedora i la nata líquida). Treure i començar a muntar la nata a velocitat alta, a mig muntar afegir el sucre glas). Quan ja la tinguem muntada, posar-la en una mànega pastissera amb el broquet d'estrella. 

Tallar els pastissets ja freds pel mig, i omplir amb la nata, tornar a tapar.

Abans de servir espolsar una mica de sucre glas per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada