Ingredients:
- 1 placa de pasta de full
- 1 ou
- pinyons
- 200 ml. nata líquida per muntar
- 40 gr. de sucre glas
Elaboració:
Escalfar el forn a 200º
Posar els pinyons en remull amb aigua.
Tallar la placa de pasta de full per la meitat. Amb un pinzell, pintar amb aigua i posar una part sobre l'altra, prement que ens quedi enganxada.
Ara tallarem rectangles a la mida que vulguem (jo els vaig fer de 10 x 6 cms).
Posar la pasta de full en una placa de forn (a la que hi haurem posat paper de forn).
Pintar amb ou batut i escampar per sobre els pinyons (escorreguts i assecats), prement una mica perquè ens quedin enganxats.
Posar al forn uns 25 minuts (com que depèn del forn, vigilar i treure quan els veiem torrats). Deixem refredar sobre una reixeta.
Muntem la nata : Posar al congelador uns 20 minuts tots els estris (bol, varetes de la batedora i la nata líquida). Treure i començar a muntar la nata a velocitat alta, a mig muntar afegir el sucre glas). Quan ja la tinguem muntada, posar-la en una mànega pastissera amb el broquet d'estrella.
Tallar els pastissets ja freds pel mig, i omplir amb la nata, tornar a tapar.
Abans de servir espolsar una mica de sucre glas per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada