dijous, 18 de febrer del 2021

ENDÍVIES FARCIDES D'ENSALADILLA

 

Ingredients :


  • 2 endívies
  • 2 patates mitjanes
  • 2 pastanagues
  • 1 grapat de pèsols
  • 2 ous
  • 1 llauna de tonyina
  • 7 o 8 olives farcides 
  • OOVE
  • maionesa (feta a casa o de pot)


Elaboració:

Bullir tot a part (amb una mica de sal) :
Les patates amb pela. 
Les pastanagues pelades.
Els pèsols.
Els ous (que quedin durs)

Deixar refredar tot. Pelar les patates. 
Ratllar les patates i les pastanagues (amb un ratllador de forats grossos).

En un bol posar les patates, les pastanagues i els pèsols. Afegir 1 ou ratllat, les olives tallades a rodelles i la tonyina esmicolada, junt amb unes 2 o 3 cullerades de mainesa. Barrejar tot molt bé i rectificar de sal.

En  una safata, disposar les fulles més grans de les endívies (depenent de lo gran que siguin, 1 o 2 per persona), i omplir-les d'ensaladilla amb una cullera. Adornar amb la resta dels ous durs, unes anxoves, uns llagostins.... el que vulgueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada