Ingredients :
- 2 endívies
- 2 patates mitjanes
- 2 pastanagues
- 1 grapat de pèsols
- 2 ous
- 1 llauna de tonyina
- 7 o 8 olives farcides
- OOVE
- maionesa (feta a casa o de pot)
Elaboració:
Bullir tot a part (amb una mica de sal) :
Les patates amb pela.
Les pastanagues pelades.
Els pèsols.
Els ous (que quedin durs)
Deixar refredar tot. Pelar les patates.
Ratllar les patates i les pastanagues (amb un ratllador de forats grossos).
En un bol posar les patates, les pastanagues i els pèsols. Afegir 1 ou ratllat, les olives tallades a rodelles i la tonyina esmicolada, junt amb unes 2 o 3 cullerades de mainesa. Barrejar tot molt bé i rectificar de sal.
En una safata, disposar les fulles més grans de les endívies (depenent de lo gran que siguin, 1 o 2 per persona), i omplir-les d'ensaladilla amb una cullera. Adornar amb la resta dels ous durs, unes anxoves, uns llagostins.... el que vulgueu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada