Ingredients :
- 1/2 kg. de pèsols frescos o congelats de qualitat
- 1 ceba mitjana
- 3 grans d'all
- 50 gr. de pernil ibèric
- 120 ml. vi blanc
- 120 ml. aigua
- 1 fulla de llor
- OOVE, sal, pebre negre
Elaboració:
Tallar la ceba en juliana i els alls pelats en rodelles. Sofregir en una cassola, amb una mica d'oli.
Quan ho tinguem tou, afegim els pèsols i la fulla de llor. Tapem durant 5 minuts a foc baix, a continuació tirar-hi el vi i deixar evaporar l'alcohol uns minuts més.
Ara hi afegim l'aigua, i ho salpebrem.
Tapar i deixar coure a foc baix, fins que tinguem els pèsols cuits. Abans de retirar, posar-hi el pernil tallar petit durant un minut (en reservem una mica per posar a sobre quan emplatem). I ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada