dimarts, 9 de febrer de 2021

PÈSOLS OFEGATS AMB PERNIL IBÈRIC

 

Ingredients :


  • 1/2 kg. de pèsols frescos o congelats de qualitat
  • 1 ceba mitjana
  • 3 grans d'all
  • 50 gr. de pernil ibèric
  • 120 ml. vi blanc
  • 120 ml. aigua
  • 1 fulla de llor
  • OOVE, sal, pebre negre




Elaboració:

Tallar la ceba en juliana i els alls pelats en rodelles. Sofregir en una cassola, amb una mica d'oli.

Quan ho tinguem tou, afegim els pèsols i la fulla de llor. Tapem durant 5 minuts a foc baix, a continuació tirar-hi el vi i deixar evaporar l'alcohol uns minuts més.
Ara hi afegim l'aigua, i ho salpebrem.

Tapar i deixar coure a foc baix, fins que tinguem els pèsols cuits. Abans de retirar, posar-hi el pernil tallar petit durant un minut (en reservem una mica per posar a sobre quan emplatem). I ja podem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada