dimecres, 24 de febrer del 2021

EMPEDRAT

 

Ingredients:


  • 250 gr. de mongeta del ganxet cuita
  • 300 gr. de bacallà esqueixat remullat
  • 1/2 ceba tendra
  • 1 tomàquet d'amanir
  • 12 olives negres
  • 1 ou dur
  • OOVE, sal, pebre negre, cibulet, vinagre de módena.

Elaboració:

Tallar a trossos el tomàquet (pelat) i la ceba tendra.
En un bol, barrejar-ho bé i amanir-ho amb una mica de sal i oli.

Ara afegir les mongetes cuites, el bacallà esqueixat escorregut i les olives negres.

Remenar-ho bé, tirar-hi oli, pebre negre, una mica de cibulet picat i un raig de vinagre de mòdena.

Emplatar, adornant amb l'ou tallat a quarts i una mica de cibulet sencer. 



Com a variant, hi podem posar gambetes cuites en comptes de tonyina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada