diumenge, 9 de maig de 2021

PASTES FULLADES SALADES

 

Ingredients:


  • 1 placa de pasta fullada rectangular
  • 1 ou
  • 2 frànkfurts 
  • Sobrassada
  • Tonyina de llauna
  • Formatge de cabra
  • Olives farcides 
  • Llavors de sèsam 


 Elaboració:

Treure la pasta fullada de l'embolcall i tallar 4 tires d'uns 8 cms. d'ample.

Tallar els frànkfurts al llarg  i posar-los distribuir-los en una de les tires. Enbolcallar i segellar pintant amb una mica d'ou,  fent com un caneló llarg.

Fer el mateix amb la sobrassada, repartint per la meitat de la tira de pasta fullada, enrotllar i tancar.

Repetim l'operació amb la tonyina i amb el formatge tallar a trossets.

Tallem les tires a trossos d'uns 5 cms, no cal que les acabem de tallar fins a baix, només les marquem. En els de tonyina hi posem una rodella d'oliva a sobre, els de formatge un trosset petit. 

Ho pintem tot amb un pinzell amb ou batut, i hi tirem unes quantes llavors de sèsam per sobre.

Posem al forn, preescalfat a 190º, durant aproximadament uns 20 minuts (controlant que quedin torradets, però que no s'ens cremin). Ja podem treure del forn i deixar refredar. Acabem de tallar-les fins a baix amb un ganivet de serreta.


 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada