dilluns, 31 de maig del 2021

TORRADETES AMB TOMÀQUET, KIWI I ANXOVA

 

Ingredients:


  • 4 llesques de pa de barra 
  • 1 kiwi
  • 2 tomàquets madurs 
  • 1 trosset de ceba
  • 4 anxoves en oli
  • Mascarpone
  • Vermut
  • Sal, oli, sucre


Elaboració:

Torrar les llesques de pa i reservar.

Trinxar la ceba ben petita i ratllar els tomàquets (sense pell ni llavors). Es pot fer servir també tomàquet natural ratllat de pot.

Agafem una paella amb una mica d'oli i sofregim la ceba. Quan ja estigui feta, hi tirem un raig de vermut i el deixem reduir.
Afegim el tomàquet i a foc baix deixem que vagi espesseint, també hi tirem una mica de sal i 1/2 culleradeta de sucre.
Quan estigui ben espès, retirar del foc i deixar refredar.

Pelem el kiwi i tallem rodelles de mig centímetre.

Muntem les torrades: hi posem una cullerada del tomàquet reduït, a sobre una llesca de kiwi i un filet d'anxova. Per últim, hi posem uns botonets de mascarpone (amb la mànega o amb una culleradeta).

Un aperitiu boníssim, amb contrastos de sabors i textures.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada