dissabte, 19 de juny de 2021

MINI-PIZZES VEGETALS

 

Ingredients:


  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • Tomàquet fregit (pot ser de pot)
  • Formatge ratllat
  • olives, samfaina, tomàquets secs, ceba, xampinyons....


Elaboració:


Tallar l'albergínia i el carbassó a rodelles d'entre mig i 1 cm. i els salem lleugerament.

Escalfem una paella o una planxa i els cuinem amb una mica d'oli,, però que no ens quedin excessivament cuits perquè interessa que tinguin consistència.

Anem col.locant en una safata de forn. Hi posem una mica de tomàquet fregit i a sobre lo que tinguem (xampinyons, olives, tomàquets secs, samfaina, ceba....). Hi tirem una mica de formatge ratllat per sobre i els gratinem fins que ens quedi una mica torrat.


Evidentment, també ho podem fer amb tonyina, gambes, bacó, etc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada