diumenge, 6 de juny de 2021

MUSCLOS AMB SALSA AMERICANA

 

Ingredients:


  • 1 kg. de musclos del Delta
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba petita
  • 100 ml. de vi blanc
  • 2 grans d'all
  • OOVE, sal, 1 pebrot de caiena

Elaboració

Rentar bé els musclos i els obrim al vapor, en una olla tapada i amb el got de vi blanc.

Els traiem i deixem refredar. Colem bé el brou que ha quedat i ho reservem.

Piquem ben petit la ceba i els alls i ho sofregim a poc baix en una cassoleta. Quan ja estigui feta, afegir el tomàquet ratllat (sense pell ni llavors) i posem a coure, també amb el pebrot de caiena. Deixar reduir, retirar el pebrot i afegim el brou dels musclos. Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts i ho triturem bé amb la batedora de braç.

Agafem una safata i hi col·loquem els musclos (als que haurem tret una de les cloves). Amb una cullera napem un per un . 

Es pot menjar calent i fred.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada