dijous, 24 de juny del 2021

SOPA DE MELÓ AMB CRUIXENT DE PERNIL

 

Ingredients:


  • 1/2 kg, de meló de pell de gripau
  • l llesques de pernil ibèric
  • 50 ml. de nata per cuinar (de vaca o vegetal)
  • Menta fresca.
  • Sal, pebre negre i nou moscada



Elaboració:

Pelar i tallar a trossos el meló.

Posar-los al got de la batedora de braç, junt amb 2 fulles de  menta, la nata, una mica de sal, una mica de pebre negre i nou moscada ratllada.

Batre-ho tot junt fins a aconseguir la textura que ens agradi. 
Reservar-.ho a la nevera.

Traiem boles de meló (amb un estri especial o amb una cullereta) i reservar (1 per cada got).

Agafar les llesques de pernil i posar-les entre paper de forn, al forn a 180º fins que ens quedin torrades.

Posar en gots o copa la sopa de meló, a sobre hi posem una bola de meló, un brot de menta i un tros de cruixent de pernil.

Servir ben fresquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada