Ingredients:
- 2 tires de costelló Ral d'Avinyó o Duroc (aprox 750 gr.)
- 250 ml. salsa barbacoa (la podem fer o comprar-ne una de bona qualitat).
- Barreja d'herbes barbacoa (o provençals)
- Sal, Pebre negre, sucre morè, oli d'oliva
- 2 patates grosses
Aquesta recepta l'he fet amb una slow cooker (olla de cocció lenta) amb capacitat de 5 litres de la marca crock pot . Es pot fer al forn amb temperatura baixa (uns 150º), amb el procediment tradicional i els temps poden canviar, de manera que haurem d'anar vigilant.
Elaboració:
Salpebrem el costelló i també hi espolsem la barreja d'herbes, que quedi tot ben repartit. Ho posem en una bossa ben tancada i ho deixem 8 hores a la nevera.
Treure i espolsar una mica de sucre morè per sobre. Marcar en una paella o planxa amb una mica d'oli, que ens quedi una mica daurat.
Rentem bé les patates i les tallem en grills (gajos).
Posem a l'olla de cocció lenta (slow cooker) , el costelló dret enganxat a les parets de l'olla i al mig les patates, tot ben untat amb la salsa barbacoa.
Ho coem 4 hores en "alta". També ho podem posar 8 h en "baixa". Estarà cuita quan estirant l'os, es desprèn de la carn amb facilitat. Destapar mitja hora abans i així la salsa espessirà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada