divendres, 29 de març del 2024

TORRADETES DE SANTA TERESA

 

Ingredients:


  • 1 barra de bon pa (sec, d'uns dies abans)
  • llet
  • 1 ou
  • 1 llimona
  • Mitja branca de canyella
  • Sucre
  • Canyella en pols
  • Oli de girasol



Elaboració:


Posem la llet a bullir amb una mica de pell de llimona i un tros de canyella. Retirem del foc i deixem refredar.

Quan ja estigui freda la llet, tallem el pa en llesques de 2 cms.
Amarem les llesques de pa amb la llet , les passem per ou batut i les anem fregint en una paella amb oli de girasol, per tandes, fins que ens quedin rosses.

Anem retirant del foc, i les posem sobre paper de cuina.

Espolsem per sobre amb una barreja de sucre i  canyella en pols.

Les menjarem fredes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada