Ingredients :
- 1/2 l. de llet sencera
- 200 ml. de nata líquida
- 4 ous
- 75 gr. de sucre
- 1 rajola de torró de xixona
- uns granets d'ametlla caramel·litzada
- aigua i sucre per fer el caramel .
Elaboració:
Escalfem el forn a 180º
Triturar el torró, que quedi ben esmicolat.
El posem en un bol i hi incorporem els ous sencers, el sucre, la llet i la nata líquida.
Ho triturem bé amb la batedora de braç.
Preparar el caramel i posar-lo en el fons del motlle (es pot posar algun dels preparats). Ho he fet amb un motlle tipus plum-cake, però alguna vegada l'he fet amb motlle rodó i queda molt bé també.
El posem al forn al bany maria uns 50/60 minuts. El millor és punxar amb una broqueta i quan ens surt neta és que ja el podem servir.
Desemmotllar quan estigui fred i posar uns granets d'ametlla per sobre abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada