Ingredients:
- 1/2 coliflor verda, o blanca.
- 50 ml. d' oli d'oliva
- Espècies: Pebre vermell dolç, caiena mòlta, comí molt, all sec en pols, cúrcuma, curri..... (al gust)
- Sal
Elaboració:
Separar els arbrets del tronc de la coliflor i rentar bé. Assecar.
En un bol, posar l'oli i les espècies que decidim, jo he posat les que he detallat més amunt, però es pot posar les que us agradin més o les que tingueu (una cullerada de postres de pebre vermell dolç, comí, cúrcuma, all sec, i menys quantitat de caiena, curri...) tot depèn de si us agrada més o menys picant. Afegir també una mica de sal.
Barrejar bé.
En el mateix bol, incorporar els arbrets de la coliflor i impregnar bé, amassant que quedi tot ben repartit.
En una safata , que haurem folrat amb paper de forn, repartir el bròquil i posar al forn prèviament escalfat a 200º.
Deixar més o menys 1/2 hora, fins que veiem que ja està tendra i que queda una mica torrat per fora.
Queda deliciós !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada