dissabte, 2 de gener del 2021

COLIFLOR VERD ESPECIAT AL FORN

 

Ingredients:


  • 1/2 coliflor verda, o blanca.
  • 50 ml.  d' oli d'oliva
  • Espècies:  Pebre vermell dolç, caiena mòlta, comí molt, all sec en pols, cúrcuma, curri..... (al gust)
  • Sal


Elaboració:

Separar els arbrets del tronc de la coliflor i rentar bé. Assecar.

En un bol, posar l'oli i les espècies que decidim, jo he posat les que he detallat més amunt, però es pot posar les que us agradin més o les que tingueu (una cullerada de postres de pebre vermell dolç, comí, cúrcuma, all sec, i menys quantitat de caiena, curri...)  tot depèn de si us agrada més o menys picant. Afegir també una mica de sal.
Barrejar bé.

En el mateix bol, incorporar els arbrets de la coliflor i impregnar bé, amassant que quedi tot ben repartit.

En una safata , que haurem folrat amb paper de forn, repartir el bròquil i posar al forn prèviament escalfat a 200º.
Deixar més o menys 1/2 hora, fins que veiem que ja està tendra i que queda una mica torrat per fora.

Queda deliciós !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada