Ingredients:
- 3 carxofes del Prat
- 3 Calamars
- 1 ceba gran
- 1 raig de vi ranci
- Oli d'oliva, sal, pebre negre en gra, julivert, sal maldom
Elaboració:
Rentar els calamars i deixar escórre.
Netejar bé les carxofes, treient les fulles dures . Posar en una cassoleta, cobrint d'Oli d'oliva suau, i uns 10 grans de pebre negre en gra. Confitar a molt baixa temperatura (jo el poso al nº 2 de la vitro), fins que estiguin ben tendres. Retirar i reservar.
En una paella amb una mica d'oli, coure la ceba tallada a làmines molt fines, amb una mica de sal. A foc molt baix i que se'ns vagi confitant. Quan comenci a agafar una mica de color, tirar-hi un raig de vi ranci. Retirar quan la tinguem ben cuita.
En una paella o una planxa amb una mica d'oli, saltar els calamars tallats a rodelles, salar i tirar-hi una mica de julivert tallar molt petit.
Muntar el plat: Carxofes amanides amb una mica de sal maldom, els calamars saltats i la ceba confitada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada