Ingredients:
- 200 gr. farina
- 200 gr. sucre
- 200 gr. de carbassa
- 2 ous
- 120 ml. oli girasol
- 1 sobre llevat Royal
- 1 cullera postre de canyella
- un pessic de sal
Elaboració:
Pelar i tallar en 4 trossos la carbassa. Coure al forn (embolicats en paper d'alumini) a 200º fins que estigui tova (uns 30 minuts). Retirar del forn, refredar i aixafar amb una forquilla.
En un bol, posar els ous sencers i el sucre, i amb una batedora de varetes , batre bé fins que els ous hagin blanquejat.
Afegir l'oli, seguir batent, i a continuació la carbassa.
Tamisar la farina amb el llevat, la canyella i un pessic de sal, i anar incorporant de mica en mica a la massa , amb una espàtula i amb moviments envoltants fins que estigui tot ben integrat. Deixar reposar a la nevera 1/2 h.
Omplir amb la massa unes 3/4 parts dels motlles de paper de fer les magdalenes, espolsar-hi una mica de sucre i canyella mòlta per sobre i enfornar durant uns 15 minuts (vigilar, depèn del forn).
Es fa amb farina de blat per rebosteria, però es pot substituir per farina sense gluten, mescla mix C rebosteria de Schär. Tot amb les mateixes mides. Jo l'he fet amb aquesta farina (a casa tenim un celíac) i dóna molt bon resultat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada