diumenge, 13 de setembre del 2020

PINYA FARCIDA DE CÒCTEL DE LLAGOSTINS

 

Ingredients (4 persones)


  • 1/2 pinya
  • 1/2 taronja
  • 15 o 20 llagostins cuits
  • 4 palets de cranc
  • 2 capdells de tudela (o l'ull d'un enciam)
  • 1 tassa de blat de moro cuit
  • 4 cullerades de salsa rosa


Elaboració:

Agafar la meitat de la pinya  i buidar-la, tallant la polpa a daus.
Pelar la taronja i fer el mateix.

Si hem comprat els llagostins frescos, bullir-los un parell de minuts, refrescar i pelar-los (si els comprem ja cuits, només pelar-los). Tallar-los en 3 o 4 trossos, igual que els palets de cranc.

L'enciam, tallar-lo en juliana i salar-lo una mica. Posar-lo en un bol junt amb la pinya, la taronja, els llagostins i el blat de moro. Incorporar la salsa rosa i barrejar molt bé. 

Omplir la 1/2 pinya que hem buidat. 

També hi podriem afegir uns musclos oberts al vapor sense la closca, gambes, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada