Ingredients (4 persones)
- 1/2 pinya
- 1/2 taronja
- 15 o 20 llagostins cuits
- 4 palets de cranc
- 2 capdells de tudela (o l'ull d'un enciam)
- 1 tassa de blat de moro cuit
- 4 cullerades de salsa rosa
Elaboració:
Agafar la meitat de la pinya i buidar-la, tallant la polpa a daus.
Pelar la taronja i fer el mateix.
Si hem comprat els llagostins frescos, bullir-los un parell de minuts, refrescar i pelar-los (si els comprem ja cuits, només pelar-los). Tallar-los en 3 o 4 trossos, igual que els palets de cranc.
L'enciam, tallar-lo en juliana i salar-lo una mica. Posar-lo en un bol junt amb la pinya, la taronja, els llagostins i el blat de moro. Incorporar la salsa rosa i barrejar molt bé.
Omplir la 1/2 pinya que hem buidat.
També hi podriem afegir uns musclos oberts al vapor sense la closca, gambes, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada