Ingredients:
- 6 vieires
- 150 gr. de carbassa cuita
- 100 gr. de cigrons cuits
- 1 gra petit d'all
- 50 ml. OOVE
- 20 ml. de suc de llimona
- Comí molt
- Sal
- Pebre vermell (dolç o picant)
- Orenga
- Tahini (opcional)
- llavors de sèsam
Elaboració:
Coure un tall de carbassa al forn a 200º , sense les llavors i amb una mica d'oli per sobre.
Quan estigui ben tova, retirar, pelar i reservar 150 gr.
Rentem bé els cigrons, i els escorrem.
En un bol, posar la carbassa, els cigrons, el suc de llimona,i un trosset petit d'all. Amb la batedora, barrejar-ho bé, afegint sal, oli i comí fins aconseguir la textura que ens agradi (si tenim tahini ,hi posem mitja cullerada petita).
Rentar bé les vieires (les podeu comprar congelades ja netes, o també les venen netes a la peixateria).
En una planxa o una paella i una mica d'oli, fer-les a la planxa, tirant-hi una mica de sal.
Emplatem: En una safata col.locar l'hummus de carbassa i repartir les vieires per sobre, tirant una mica de pebre vermell i sèsam per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada