Ingredients (per a 4 persones):
- 1 llom de bacallà dessalat
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia petita
- 1 ceba
- Espàrrecs frescos
- Crema de llet
- OOVE, sal, pebre negre
- 1 cullerada petita de mantega
Elaboració:
En el forn a 220º, escalivar les verdures (el pebrot, l'albergínia i la ceba) untant-les amb una mica d'oli, fins que estiguin cuites (1 h. aproximadament). Deixar refredar, pelar i treure les llavors.
En una paella, posar l'escalivada tallada a tires, i saltejar-les amb la mantega. Afegir una mica de crema de llet, i deixar que cogui a foc baix uns 10 minuts. Salpebrar i retirar.
En la mateixa paella, saltejar unes puntes d'espàrrec amb una mica d'oli (o alguna altra verdura per adornar el plat, carxofes, tomàquets, etc).
Posar l'escalivada en el pot del minipimer i batre fins que quedi ben fi. Si volem que quedi més fi, podem passar-ho pel colador xinès, però jo l'he deixat tal qual.
En un pot, posar el bacallà a confitar, a foc molt baix (70-80º) cobert d'oli d'oliva, amb 1 gra d'all i una fulla de llor, tot durant uns 4 minuts (podem comprovar si està cuit abans de treure´l).
Emplatem: Posem la crema d'escalivada i a sobre el bacallà, decorant amb els espàrrecs saltejats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada