diumenge, 27 de setembre del 2020

OUS FARCITS DE TONYINA

 

Ingredients:


  • 4 ous
  • 1 llauna petita de  tonyina
  • maionesa
  • 4 cogombrets petits en vinagre
  • Ceba tendra
  • Gambes o llagostins
  • Enciam, tomàquets......


Elaboració:

Bullir els ous en aigua i sal 12 minuts. Refrescar i pelar-los.

Treure els rovells, i barrejar-los amb ceba tendra picada molt fina, cogombrets tallats petits, la llauna de tonyina de la qual haurem escorregut l'oli, i unes 3 o 4 cullerades de maionesa.
Barrejar molt bé i omplir les clares dels ous.
El mateix ho podem fer amb gambes o llagostins.

Posar en un plat amb enciam tallar a juliana, i guarnir amb el que ens vingui de gust, olives, anxoves, tomàquets........




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada