Ingredients (per a 4 persones)
- 2 mangos mida mitjana
- 1/2 taronja
- 250 ml. llet
- 250 ml. nata per muntar
- 60 gr. sucre
- 3 fulls de gelatina
- 1 beina de vainilla
- gerds, aranyons, maduixes, menta... (per adornar)
Elaboració:
Comencem a fer la panacota:
Remullar els fulls de gelatina en aigua freda.
Posar a bullir la llet i la nata, amb el sucre i la 1/2 de les llavors de la beina de vainilla (reservar la resta per una altra vegada). Quan arrenqui el bull, afegir la gelatina hidratada i escorreguda, i remenar bé.
Repartir en 4 copes o bols.
Quan estigui fred, posar a la nevera almenys durant 4 hores.
Fer la crema de mangos:
Pelar els mangos. En tallem la meitat d'un a daus molt petits. Reservar.
La resta el posem en el pot de la batedora, junt amb el suc de mitja taronja i batre que quedi ben fi. Afegir els daus que hem fet.
Abans de servir, posar la crema de mangos a sobre la panacota i adornar amb les fruites que vulguem i una mica de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada