diumenge, 13 de setembre del 2020

PANACOTA DE VAINILLA I MANGO

 

Ingredients (per a 4 persones)


  • 2 mangos mida mitjana
  • 1/2 taronja
  • 250 ml. llet
  • 250 ml. nata per muntar
  • 60 gr. sucre
  • 3 fulls de gelatina 
  • 1 beina de vainilla
  • gerds, aranyons, maduixes, menta... (per adornar)


Elaboració:

Comencem a fer la panacota: 

Remullar els fulls de gelatina en aigua freda.

Posar a bullir la llet i la nata, amb el sucre i la 1/2 de les llavors de la beina de vainilla (reservar la resta per una altra vegada). Quan arrenqui el bull, afegir la gelatina hidratada i escorreguda, i remenar bé.

Repartir en 4 copes o bols.
Quan estigui fred, posar a la nevera almenys durant 4 hores.

Fer la crema de mangos:

Pelar els mangos. En tallem la meitat d'un a daus molt petits. Reservar.
La resta  el posem en el pot de la batedora, junt amb el suc de mitja taronja i batre que quedi ben fi. Afegir els daus que hem fet.

Abans de servir, posar la crema de mangos a sobre la panacota i adornar amb les fruites que vulguem i una mica de menta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada