dimarts, 1 de setembre del 2020

TOMÀQUETS FARCITS


Ingredients:

-4 tomàquets (de montserrat o similar)
-50 gr. d'arròs llarg basmati (aprox.1 cullerada
  d'arròs cuit per cada tomàquet)
-2 ous
-1 llauna de bonítol
-1 tassa de Blat de moro cuit
-Gambes petites cuites
-4 cogombrets en vinagre
-4 olives negres
-4 cullerades de maionesa


Elaboració:

Coure l'arròs, refrescar i escorre. Reservar.

Bullir els ous 12 minuts.

Buidar els tomàquets i posar cap per avall perquè escorrin l'aigua. Amb el que treiem, descartem les llavors i la polpa la piquem, salant una mica.

En un bol, posar l'arròs i afegir els ingredients. El bonítol esmicolat, el blat de moro, els ous picats, el tomàquet tallat, les gambetes cuites, els cogombrets a rodelles i la maionesa.
Barrejar molt bé i omplir els tomàquets. Posar una oliva negra a sobre.

Al farcit, també hi podem afegir olives picades, i també podem adornar amb unes anxoves.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada