divendres, 11 de setembre del 2020

ANEC CONFITAT AMB PARMENTIER DE PATATES I BOLETS


Ingredients: (per 4 cassoletes)


-1 cuixa d'ànec confitada
-4 patates
-llet
-Mantega
-pebre negre. OOVE, sal
-1/2 ceba
-Uns quants bolets (rovellons, rossinyols...)




Elaboració:

Obrir l'envàs de la cuixa d'ànec i deixar temperar, que el greix es desfaci (es pot escalfar una mica al microones o al forn).

Fer el parmentier de patata: Bullir les patates amb pell. Quan estiguin cuites, pelar i aixafar molt bé, afegint un rajolí de llet i una cullerada de mantega, Rectificar de sal i pebre. Barrejar bé.

Tallar la ceba en juliana, i ofegar en una paella amb una mica de llar de l'ànec fins que quedi transparent. Afegir els bolets (jo he posat uns quants rovellons que tenia al congelador, però podeu posar els que vulgueu). Sofregir i salpebrar.
Quan ja estiguin cuits, retirar i en la mateixa paella torrar les pells de la cuixa d'ànec, quan estiguin cruixents retirar i posar sobre paper de cuina, per absorbir el greix sobrant.

Treure els ossos i la pell de la cuixa d'ànec i esmicolar amb les mans. Reservar.

En cèrcols per emplatar, posar primer el parmentier de patata, prement bé. A continuació l'ànec esmicolar i a sobre de tot els bolets amb ceba. Rematar amb un trocet de pell cruixent d'ànec.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada