Ingredients (per a 4 persones)
- 2 potes de pop cuites
- 1 tomàquet madur
- 1 alvocat
- 4 patates petites
- OOVE, sal, pebre
Elaboració:
Bullir les patates amb pell, amb una mica de sal, fins que quedin cuites. Quan estiguin tendres, deixar refredar, pelar i tallar a rodelles.
Pelar el tomàquet i treure les llavors. Tallar a daus.
Fer el mateix amb l'alvocat.
En un bol, barrejar el tomàquet, l'alvocat i el pop tallat a trossets, barrejant bé. Salpebrar.
En un cèrcol per emplatar, posar a sota rodelles de patata per fer la base, tirar-hi una mica de sal i a sobre la barreja de l'alvocat, pop i tomàquet. Ja ho tenim a punt de servir.
Si els feu amb antelació, millor tireu una mica de llimona a l'alvocat perquè no quedi negre. A mi, com que no m'agrada gaire el gust que hi deixa la llimona, l'he preparat poc abans de servir, ja ho tenia tot a punt, i només tallar l'alvocat i emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada